Print deze pagina

Lig/zit-tandem

De TomTomTandem heeft vele voordelen boven een traditionele tandem:

Hase Pino bike tandem

Door de speciale constructie heeft de achterste fietser alle controle (het stuur, de remmen en de versnellingen) in handen. Dankzij de kindertrapas kunnen kleine kinderen (vanaf ca. 4 jaar) vooraan op de tandem meetrappen. De voorste fietser kan, maar hoeft niet mee te trappen. Door de combinatie van een fiets met een ligfiets hebben beiden goed zicht op de weg en de omgeving en is het onderlinge contact aangenaam.

Hase Pino bike tandem

Deze fiets is in alle omstandigheden zeer stabiel. Door de kleine draaicirkel is hij goed wendbaar. De grote standaard geeft de mogelijkheid om hulp te bieden bij het opstappen. Het is een genot om vooraan te zitten in de comfortabele brede stoel. Daarom is deze fiets zowel geschikt voor mensen met of zonder een beperking. (zowel geestelijk als lichamelijk)

Hase Pino bike tandem

Deze tandem is geen gewone tandem, maar een sportieve vakantiefiets met o.a. comfortabele voorvering, hydraulische schijfremmen en een Rohloff naafversnelling. Het is zelfs mogelijk deze fiets in de auto mee te nemen, omdat hij in twee stukken te delen is. De fiets trapt licht. Er kunnen gemakkelijk lange afstanden mee worden afgelegd, zware bagage vormt hierbij geen probleem.

 

Heerlijke tandem die ons een fijn weekend samen gaf! - Gé Visser & Rif (zoon 10 jr.)